Euro vissza

Használt sütőipari gépek adásvétele Euro – Vissza

cég:
Euro vissza
cím:

Teltower Strasse 12
33719 Bielefeld, Németország

telefon:
052130589129
Web:
https://www.euro-back.com
Nyitva tartás:
Hétfő:
8: 00 17 hogy: 00 pm
Kedd:
8: 00 17 hogy: 00 pm
Szerda:
8: 00 17 hogy: 00 pm
Csütörtök:
8: 00 17 hogy: 00 pm
péntek:
8: 00 17 hogy: 00 pm
Szombat:
Vasárnap +:
Kategóriák:
Sütőgép-kereskedő

Leírás:

Az Euro-Back cég több éve foglalkozik használt sütőipari gépek és sütők kereskedelmével.
A cég immár a második generációnál tart, és mindig is több gépet tartalmazott a kínálatában, mint például csomagológépek, ipari rendszerek és cukrászati ​​gépsorok, dagasztógépek, kenyérszeletelők, töltő- és adagolóberendezések, beborítógépek, mindenféle kenyérsütő-rendszer.

A használt sütőgépek kereskedelmében szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően világszerte kiszolgáljuk ügyfeleinket, és sikeresen értékesítjük és exportáljuk gépeinket több mint 40 országba. Ügyfeleinknek lehetőségük van ellátogatni hozzánk. Látogasson el 2000 négyzetméteres csarnokunkba és szerezzen képet széles választékunkról és választékunkról. Pékgépek nagy választéka mindig kéznél van.

A gépek ellenőrzött/tisztított állapotban, vagy megrendelő kérésére teljesen felújított és újonnan festett állapotban kaphatók. Néhány spirál dagasztógépet, emelő dagasztót, tésztaosztó és gömbölyítő gépet, hengerprést, hengerrendszert, fejgépet vagy akár emelő billenőgépet már felújítottunk, és mind a boltban, mind eladásra raktáron vannak. Még a népszerű Rheon gépek is megtalálhatóak nálunk.

Több nyelven beszélő munkatársaink örömmel fogadnak minden vásárlót, akit tájékoztathatunk és bemutathatunk használt sütőgépeinknek, sütőinknek és egyéb pékségekben használt gépeinknek.

Legjobb ajánlatok az Euro-Back-től

Betöltés; kérem várjon.
Még nincsenek hozzászólások.
Shop: Euro-Back
Euro vissza
utolsó bejelentkezés, utolsó használat:
28.10.2023
Online állapot:
Nem elérhető
Ajánlja oldalunkat

Kérjük, látogassa meg a közösségi oldalakat is