A fogyasztók a következő elállási joggal rendelkeznek:

_____________________________________________________________________________

 

törlés

 

visszavonás

Önnek jogában áll a szerződést tizennégy napon belül indoklás nélkül felmondani. A felmondási idő tizennégy nap a szerződés megkötésétől számítva.

Elállási jogának gyakorlásához világos nyilatkozattal (pl. a postai úton vagy e-mailben). Ehhez használhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező.

Ahhoz, hogy a visszavonás határidejét, az is elegendő, akkor küldje el kapcsolatos kommunikáció az elállási jogot, mielőtt a várakozási idő.

Hatásai visszavonás

Ha kilép a jelen Megállapodásból, az összes befizetést kiválasztottuk, beleértve a kézbesítési díjakat is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az általunk kínált legkedvezőbb szokásos kézbesítési módszer választásával járnak) azonnal vissza kell fizetnie, legkésőbb tizennégy napon belül attól a naptól számítva, amikor a szerződés visszavonásáról szóló értesítés megérkezett hozzánk. A visszafizetéshez ugyanazokat a fizetési eszközöket használjuk, mint amelyeket az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha veled másként állapodtak meg; A visszafizetési díjakat semmilyen esetben nem számoljuk fel.

Ha azt kérte, hogy a szolgáltatásokat a lemondási időszak alatt kezdjék meg, akkor ésszerű összeget kell fizetnie nekünk, amely megfelel a már nyújtott szolgáltatások arányának addig az időpontig, amikor tájékoztatott minket a jog gyakorlásáról felmondás a jelen szerződés vonatkozásában Összehasonlítva a szerződésben nyújtott szolgáltatások teljes körével

_____________________________________________________________________________

Szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén az elállási jog többek között akkor jár le, ha a vállalkozó teljes körűen teljesítette a szolgáltatást, és csak azután kezdte meg a szolgáltatást, hogy a fogyasztó kifejezett beleegyezését adta volna, ugyanakkor megerősítette tudását, hogy elveszíti elállási jogát, amikor a vállalkozó teljes mértékben teljesíti a szerződést.

A felek eltérő megállapodása hiányában a visszavonás joga nem vonatkozik azokra a szerződésekre, amelyek a nem lakossági célú szállás, áruszállítás, járműkölcsönzés, élelmiszer- és italszállítás területén nyújtanak szolgáltatásokat, a szakasz szerint. 312g (2) BGB a szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos további szolgáltatások nyújtására, ha a szerződés meghatározott időpontot vagy időszakot ír elő a szolgáltatás nyújtására.

Melléklet: Elállási űrlap minta

 

Modell elállási

 

(Ha meg akarja szakítani a szerződést, kérjük, töltse ki az űrlapot és küldje vissza.)

 

 

Címzett: Machinengo GmbH Artur Ladebeck Str 171, 33647 Bielefeld, Németország, info@machinengo.de

 

- Ezúton értesíti (k) I / Mi (*) visszavonja az én / mi (*) kötött szerződés vásárlására az alábbi termékek (*) / az alábbi szolgáltatások (*)

 

   ........................

 

- Várható (*) / kapott (*)

 

   ........................

 

- Név / fogyasztó (k)

 

   ........................

- Címe / fogyasztó (k)

 

   ........................

- Aláírása / fogyasztó (k) (csak az üzenet papíron)

 

   ........................

- dátum

 

   ........................

 

 

(*) Nem kívánt rész törlendő.