A fogyasztók a következő elállási joggal rendelkeznek:

_____________________________________________________________________________

 

törlés

 

visszavonás

Önnek jogában áll a szerződést tizennégy napon belül indoklás nélkül felmondani. A felmondási idő tizennégy nap a szerződés megkötésétől számítva.

Elállási jogának gyakorlása érdekében egyértelmű nyilatkozat (pl. Postai úton elküldött levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél, levél faxon vagy e-mailben) a szerződés visszavonására. Erre a célra felhasználhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező.

Ahhoz, hogy a visszavonás határidejét, az is elegendő, akkor küldje el kapcsolatos kommunikáció az elállási jogot, mielőtt a várakozási idő.

Hatásai visszavonás

Ha kilép a jelen Megállapodásból, az összes befizetést kiválasztottuk, beleértve a kézbesítési díjakat is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az általunk kínált legkedvezőbb szokásos kézbesítési módszer választásával járnak) azonnal vissza kell fizetnie, legkésőbb tizennégy napon belül attól a naptól számítva, amikor a szerződés visszavonásáról szóló értesítés megérkezett hozzánk. A visszafizetéshez ugyanazokat a fizetési eszközöket használjuk, mint amelyeket az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha veled másként állapodtak meg; A visszafizetési díjakat semmilyen esetben nem számoljuk fel.

Ha azt kérte, hogy a szolgáltatásokat a lemondási időszak alatt kezdjék meg, akkor ésszerű összeget kell fizetnie nekünk, amely megfelel a már nyújtott szolgáltatások arányának addig az időpontig, amikor tájékoztatott minket a jog gyakorlásáról felmondás a jelen szerződés vonatkozásában Összehasonlítva a szerződésben nyújtott szolgáltatások teljes körével

_____________________________________________________________________________

Szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén az elállási jog többek között akkor jár le, ha a vállalkozó teljes körűen teljesítette a szolgáltatást, és csak azután kezdte meg a szolgáltatást, hogy a fogyasztó kifejezett beleegyezését adta volna, ugyanakkor megerősítette tudását, hogy elveszíti elállási jogát, amikor a vállalkozó teljes mértékben teljesíti a szerződést.

A felek eltérő megállapodása hiányában a visszavonás joga nem vonatkozik azokra a szerződésekre, amelyek a nem lakossági célú szállás, áruszállítás, járműkölcsönzés, élelmiszer- és italszállítás területén nyújtanak szolgáltatásokat, a szakasz szerint. 312g (2) BGB a szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos további szolgáltatások nyújtására, ha a szerződés meghatározott időpontot vagy időszakot ír elő a szolgáltatás nyújtására.

Melléklet: Elállási űrlap minta

 

Modell elállási

 

(Ha meg akarja szakítani a szerződést, kérjük, töltse ki az űrlapot és küldje vissza.)

 

 

Temur Güzel, Large Part 6, 32130 Enger, info@machinengo.de

 

- Ezúton értesíti (k) I / Mi (*) visszavonja az én / mi (*) kötött szerződés vásárlására az alábbi termékek (*) / az alábbi szolgáltatások (*)

 

   ........................

 

- Várható (*) / kapott (*)

 

   ........................

 

- Név / fogyasztó (k)

 

   ........................

- Címe / fogyasztó (k)

 

   ........................

- Aláírása / fogyasztó (k) (csak az üzenet papíron)

 

   ........................

- dátum

 

   ........................

 

 

(*) Nem kívánt rész törlendő.