Az Ön számára kiválasztott termék Tekintse meg az összes
várakozás

Használt kerekítők és hosszú hengerek

A pékségekben használt tésztakerekítőket és hosszú hengereket használnak a tészta feldolgozására. A tésztakerekítő és hosszúhenger kategóriában találunk például használt perecszálas gépeket, használt bagett hosszú hengereket és használt kúpos gömbölyítőket is. Egyes gépeknél a kombinált kör- és hosszformázás egyetlen géppel lehetséges.

Legyen velünk profi használt tésztakerekítők és hosszú hengerekamelyek nagyon megbízhatóak és kevés karbantartást igényelnek. Piacterünkön olyan ismert márkák használt tésztakerekítőit és hosszú hengereit találja, mint a Kemper, Sinmag és Benier. A használt tésztahengerek és tésztakerekítők a professzionális felhasználók igényeit is könnyedén kielégítik. Az általunk kínált használt tésztakerekítők és tésztahengerek többsége általában azonnal megrendelhető és szállítható.

Ha megtalálta a megfelelő használt tésztakerekítőt vagy hosszú hengert, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Ha nem biztos abban, hogy melyik használt sodrófára vagy kerekítőre van szüksége, tudassa velünk. Sok éves tapasztalatunkkal szívesen állunk rendelkezésére használt tésztagömbölyítőkkel és hosszú hengerekkel kapcsolatos kérdésekben.

Keresés szűrő

Keresés szűrő

általános

A
Bis

Terület felkutatás