Vásárolja meg a felesleges sütőgépeit

Bielefeldi székhelyű cégünk tágas kiállítási csarnokkal rendelkezik, amelyben 5000 négyzetméteren a használt sütőgépek hatalmas választékát mutatjuk be.

Vásárolja meg a felesleges sütőgépeit

 

Pékség felszámolását tervezi, és szeretné eladni régi gépeit? Akkor a Multiback Bakery Technology az Ön hozzáértő partnere. A Multiback Bäckereitechnik használt sütőipari gépek vásárlására és eladására specializálódott. Sok éves iparági tudásunknak köszönhetően reálisan fel tudjuk mérni gépei értékét, és korrekt árat kínálunk használt gépeiért.

 

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról most, vagy kérjen költségbecslést közvetlenül pékségéhez. Szívesen bontjuk és szállítjuk felszerelését is – kötelezettség nélkül tanácsot adunk.

 

Vállalkozás felszámolása: Sütőit, gépeit megvásároljuk

 

Ha egy céget fel kell számolni, a gépek továbbértékesítése csak egy a sok elvégzendő feladat közül. A Multiback sütőgépek szívesen segítenek ebben. Használt sütőgépek specialistájaként egyedi eszközöket és komplett sütőipari berendezéseket is tudunk átvenni. Speciális gépekért is szívesen állítunk méltányos árat.

 

Bielefeldi székhelyű cégünk tágas kiállítási csarnokkal rendelkezik, melyben 5000 négyzetméteren a használt sütőgépek hatalmas választékát mutatjuk be. Kapcsolt bemutatótermünk az első kapcsolatfelvételi pont azon pékek számára Németország minden részéről, akik használt felszerelést keresnek vállalkozásukhoz. Örömmel vásároljuk régi gépeit is. A sütőtől a lisztesilókig, a tésztakészítő készülékeken át a komplett gyártósorokig szinte minden eszközt átveszünk alkatrészcserére.

 

Vásárlás és költöztetés korrekt áron


Iparági szakértőként pontosan tudjuk, mennyit érnek régi gépei. Teljesen mindegy, hogy a készülékek szinte újak vagy átlagos használati állapotúak: szívesen átvesszük rendszereit részlegesen cserébe. A régi gépeket általában mi készítjük elő, ellenőrizzük és kitakarítjuk, mielőtt használt sütőgépként kínáljuk vásárlóink ​​számára. Akár részleges, akár teljesen felújított: minden méretű kereskedelmi pékség megtalálja a megfelelő felszerelést kínálatunkban.

 

Segítségre van szüksége rendszerei szétszereléséhez és eltávolításához? A Multiback Bäckereitechnik hozzáértő szolgáltatóként itt is az Ön oldalán áll. Tapasztalt szerelőink örömmel vállalnak bármilyen soron következő feladatot, és mindig követik az Ön működési eljárásait. Hiszen pontosan tudjuk, mekkora tervezés áll egy cégfelszámolás mögött. Szakembereink elkísérik vállalkozása felszámolását és átvállalják a teljes bontást, elszállítást, hogy Ön nyugodtan intézhesse a folyamatos üzletmenetet.

 

Tájékozódjon most, és adjon el használt sütőipari gépeket Pékség felszámolása


Legyen szó kézműves kisvállalkozásról, pékségláncról vagy ipari pékségről: mi vagyunk az Ön elérhetőségei, ha használt sütőgépekre keres vevőt. A tésztakeverőtől a komplett gyártósorig minden típusú és méretű régi gépet alkatrészcserével vállalunk. Ha új üzleti felszerelést keres, akkor Bielefeldben, jól felszerelt bemutatótermünkben biztosan megtalálja, amit keres.

 

Lépjen kapcsolatba velünk most, és kérjen nem kötelező ajánlatot használt berendezésére. Régi használt pékgépeit jó áron értékesítheti szakkereskedőnek, a szétszerelést pedig tapasztalt szerelőinkre bízza. Tehát semmi sem akadályozza a zökkenőmentes működési felbontást.

többhátú

Kapcsolódó hozzászólások

Betöltés; kérem várjon.

Jelenlegi apróhirdetések a piactérről

Betöltés; kérem várjon.
Kategória kiválasztása